Vloerverwarming


Door samen te werken met een gerenomeerd bedrijf  kunnen wij  vloerverwarming aanbieden denk hierbij aan infrezen ,op staal matten ect


Vloerverwarming heeft de meest ideale warmteverdeling.
Omdat steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming hebben wij het totaalpakket in ons assortiment opgenomen.

Een vloerverwarming is een zeer verstandige keuze gezien de vele voordelen die het u kan bieden. Met name op het gebied van comfort, energiebesparing en toepasbaarheid in combinatie met alternatieve energiebronnen is vloerverwarming een ideale manier van verwarmen.

Op zoek naar een duurzame, energiezuinige, comfortabele vloer met verwarming? Dan bent u bij Grinddesign aan het juiste adres.

Een vloerverwarming, dat is pas een luxe! Het voelt bijzonder fijn om altijd lekkere warme voeten te hebben, in ieder seizoen. Qua wooncomfort en onzichtbare look is deze (hoofd)verwarming niet te evenaren. Voor (bestaande) vloeren van woonkamers, keukens, slaapkamers, badkamers en overige vertrekken biedt Grinddesign u dé oplossing. Steen, hout of kunststof: de toepassing op alle materialen is nagenoeg mogelijk.  Wij leveren u de vloerverwarming installatie voor de beste prijs, service én korte levertijden. Goed geregeld dus!Bent U geïnteresseerd in vloerverwarming?

Laat het ons weten. Wij adviseren U graag.

RVS

Een Traprenovatie wordt in samenwerking met een vaste edelstaal rvs leverancier uitgevoerd.
De trapneuzen  kunnen worden voorzien van een rvs u-profiel en voor de stootborden is het mogelijk om te kiezen tussen grind, rvs of te verven.
Op het loopvlak komt grind die gesaeld kan worden. Zo krijgt u een trap die weinig tot geen onderhoud nodig heeft en u er jaren lang plezier van heeft.
Daarnaast verzorgen wij ook trapleuningen en/of balustraden om uw trappenhuis een luxueus design te geven.
-Rvs Trapneuzen
-Rvs Trapleuning
-Alle voorkomende RVS werkzaamheden


image-101499-trapleuningen-2.jpg
Rvs Afwerking
image-101497-trapleuningen-1.jpg
Rvs trapleunung
image-101453-6516c3bfa78a4dabbb7f0cbf4f09dc31.png
Rvs trapneuzen